Menu
Onze menukaart
Menu Kerstdag en Nieuwjaarsdag
Kerstdagmenu
( maandag 25 dec)
€ 63,-
Hapje van de chef
Gegratineerde Sint-Jabosnootjes met champignons en grijze garnalen
Fazantenfilet Fine Champagne met z'n garnituur en amandelkroketjes
Kerstdessertje
Nieuwjaarsmenu
( maandag 1 jan)
€ 78,-
Hapje van de chef
1/2 Kreeft met citroenboter, dille en roze peper
Hertenkalffilet met z'n garnituur, wildsausje en amandelkroketjes
Nieuwjaarsdessertje
Wildsuggesties
Fazantensoep € 9,-
Duo van Wildpaté € 22,-
Fazant 'Fine Champagne' € 33,-
Hertenkalffilet € 36,-
Hazenrugfilet € 36,-
Tijdens de wildperiode serveren wij geen mosselen
Lunchmenu € 37 te verkrijgen op maandag-, dinsdag-, en vrijdagmiddag buiten schoolvakanties
U kan dit volgen via onze Facebookpagina