Skip to main content

Menu

Onze menukaart

Menu Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Kerstdagmenu

( maandag 25 dec)

€ 63,-

 

Hapje van de chef

 

Gegratineerde Sint-Jabosnootjes met champignons en grijze garnalen

 

Fazantenfilet Fine Champagne met z'n garnituur en amandelkroketjes

 

Kerstdessertje

 

 

Nieuwjaarsmenu

( maandag 1 jan)

€ 78,-

 

Hapje van de chef

 

1/2 Kreeft met citroenboter, dille en roze peper

 

Hertenkalffilet met z'n garnituur, wildsausje en amandelkroketjes

 

Nieuwjaarsdessertje

 

 

 

Wildsuggesties

 

Fazantensoep € 9,-

 

Duo van Wildpaté € 22,-

 

 

Fazant 'Fine Champagne' € 33,-

 

Hertenkalffilet € 36,-

 

Hazenrugfilet € 36,-

 

 

 

 

Tijdens de wildperiode serveren wij geen mosselen

 

Lunchmenu € 37 te verkrijgen op maandag-, dinsdag-, en vrijdagmiddag buiten schoolvakanties

 

U kan dit volgen via onze Facebookpagina

 

 

A la carte gerechten